Barion Pixel

Nevezési lap

 

A nevezés menete:

  • A Verseny menüpontból válassza ki, melyik versenyre jelentkezik.
  • A "Melyik versenyből" menüpontból válassza ki a megfelelő versenytípust.
  • A versenyzők nevének megadása után a korcsoport mezőben lehet a tantárgy/verseny mellett a megfelelő korcsoportot is kiválasztani.
  • A " + következő nevezés hozzáadása " gomb segítségével egy nevezési lapon, egy versenytípuson belül többféle korosztályra is lehet jelentkezni.
  • A 4 fordulós tantárgyi versenyek és az olvasóversenyek esetén a csapatban versenyzők neveit egy sorba, vesszővel elválasztva kell beírni a "Csoportos versenyzők és korcsoportjaik" mezőbe, ezután kell megadni a csapattagok számát.
  • Az egyfordulós projektversenyek esetén szintén egy sorban, vesszővel elválasztva kell a versenyzők neveit beírni. Itt nem kell a csapat létszámot megadni, mert a rendszer csapatonként számítja a nevezési díjakat.
  • Osztály kedvezmény igénybevétele esetén kérjük alul, a megjegyzés rovatba írja be, hogy "osztálykedvezmény". Ebben az esetben utólag állítjuk ki a számlát. 
Utalási információk:

Átutalás vagy Banki befizetés fizetési mód választásakor a számla letölthető a visszaigazoló emailből. Kérjük körültekintően töltsék ki a számlázási név és cím mezőket, mert a számla az itt megadott adatok alapján készül el.

Csekkes fizetési mód választása esetén a számlát utólag, a befizetés után küldjük.

Bankszámlaszámunk (Budapest Bank):
HEBE Kft. 10103836-49345200-01000002
A közlemény rovatba kérjük írják be a számla sorszámát.
A rózsaszín utalványt az alábbi címre kérjük küldeni:
Hebe Kft.
2100 Gödöllő, Rigó u. 34.

Elfogadott kártyák

Az online számlakifizetésnél elfogadott kártyák. A bankkártya adatai alkalmazásunkhoz nem jutnak el.