Barion Pixel

Nevezési lap

Közlemény - banki átállás

Az átutalások fogadása 2023. szeptember 29. (péntek) 19:00 és 2023. október 3. (kedd) 12:00 közötti időszakban informatikai átállás miatt szünetel, a befizetéseket nem tudjuk fogadni, ezek elutasításra kerülnek.

2023. október 3. 12:00 után az átutalások fogadása újra működni fog.

A nevezés menete:

  • A Verseny menüpontból válassza ki, melyik versenyre jelentkezik.
  • A "Melyik versenyből" menüpontból válassza ki a megfelelő versenytípust.
  • A versenyzők nevének megadása után a korcsoport mezőben lehet a tantárgy/verseny mellett a megfelelő korcsoportot is kiválasztani.
  • A " + következő nevezés hozzáadása " gomb segítségével egy nevezési lapon, egy versenytípuson belül többféle korosztályra is lehet jelentkezni.
  • Az olvasóversenyek esetén a csapatban versenyzők neveit egy sorba, vesszővel elválasztva kell beírni a "Csoportos versenyzők és korcsoportjaik" mezőbe, ezután kell megadni a csapattagok számát, valamint a megfelelő korcsoportot és könyvet kiválasztani. 
  • A pedagógus kedvezmény  akkor érvényes, ha egyidőben minimum 10 nevezés leadása történik. 
  • Az egyfordulós projektversenyek esetén szintén egy sorban, vesszővel elválasztva kell a versenyzők neveit beírni. Itt nem kell a csapat létszámot megadni, mert a rendszer csapatonként számítja a nevezési díjakat.
  • Magyarországi cím: versenyeinkre külföldről is lehet jelentkezni. Ebben az esetben egy magyarországi lakcímet és telefonos elérhetőséget kérünk azért, hogy a verseny végén elküdhessük a versenyzők ajándékcsomagjait (amennyiben az első három helyezés valamelyikét érik el).
  • Kapcsolattartó e-mail cím: a Freemail és Citromail szolgáltatók nem minden esetben fogadják be megfelelően az e-maileket, így a kézbesítés nem garantált.
Utalási információk:

Átutalás vagy Banki befizetés fizetési mód választásakor a számla letölthető a visszaigazoló emailből. Kérjük körültekintően töltsék ki a számlázási név és cím mezőket, mert a számla az itt megadott adatok alapján készül el.

Csekkes fizetési mód választása esetén a számlát utólag, a befizetés után küldjük.

Bankszámlaszámunk (Budapest Bank):
HEBE Kft. 10103836-49345200-01000002
A közlemény rovatba kérjük írják be a számla sorszámát.
A rózsaszín utalványt az alábbi címre kérjük küldeni:
Hebe Kft.
2100 Gödöllő, Rigó u. 34.

Elfogadott kártyák

Az online számlakifizetésnél elfogadott kártyák. A bankkártya adatai alkalmazásunkhoz nem jutnak el.